Thursday, January 27, 2011

Shaklee food supplement

Alhamdullillah..yang di hajati telah kunjung tiba..kemarin order Nutriferon dari Kak N, pagi semalam dah ada dalam tangan..yipie!!!sukanya hati sangat..apa lagi kan terus ja amik gunting, godek2 lu then terus chat ngan Kak N tanya camner mahu makan then terus ngap!burp..Nutriferon nie sebenarnya adalah suplemen yang berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh @ immune booster..nape amik? w'pon aku nie fully BF, namun  Lil Nia masih kerap demam, dan demam berpanjangan.So Kak N mencadang kan aku amik nie. lagipon besday aku dah lepaskan, so aku pon menghadiahkan Nutriferon nie wat diri aku.yang lebih membahagiakan adalah my hubby telah menghadiahkan Combo B as a birthday present!!!waduh2..happy nya sangat2. tue yang dapat manyak doorgift dari Kak N. Alhamdullillah, mr.hubby begitu support BF wat Lil Nia..then,jengjeng..ada delivery dari Shaklee..my Combo B just arrived!!!I'm soooo excited..

Nutriferon in da house!!c/w doorgift yang membuatkan Lil Nia kegumbiraan

lepas ja ngap sebungkus Nutriferon, teruja pump.inilah hasilnya..
2nd pumping after lunch hour
fresh from oven tau!!
Combo B
muka keriangan dapat hadiah..





pape pon, kalian semua jom layan video nie ok.. Mr.Hubby bersenam ngan Lil Nia..

video

4 comments:

  1. wah...bagus ek shaklee ni. Dulu penah amik vitamin -c. And now cam teringin nak amik multivitamin..tapi tak tau nak beli brand ape. Saya pun fully bf my dotter until 1 year. And skrg da campur..tp still pump. Badan pun makin cekeding...39kg jer...uwaaa. Bape RM set tu ek?

    ReplyDelete
  2. tahniah.. semoga berjaya hingga 2 tahun..

    anak kakyong dah 2 tahun 6 bulan++ masih BF lagi.. belum penah campur lagi sbb dia langsung tak mau FM..

    ReplyDelete
  3. Mestilah susu melimpah ruah sbb dpt present set B dan nutriferon lagi plus mood happy kan....tahniah!!! Gud luck k!

    ReplyDelete
  4. mongek je... ko bli kat abah pun boleh..
    dlu time ak sakit kat mtrk, abah bg ak mkn bendealah ni..

    ReplyDelete